Construction Update

Date: June 2016

The space between the new building and the Chapel building on the east will be the future site of a rain garden. There will be an elevated walk way, the “Bridge to Life”, which will connect the two buildings. A retaining wall will be constructed at the back of the property. The parking lot will be resurfaced and paved, some areas will have permeable pavers, designed to facilitate water movement into the ground. This should be completed by fall.

WCM-2016-06-construction-01


Date: October 2015

The new building is completed sufficiently for the staff and residents to have moved in. All that is remaining is the brickwork and windows on the east wall.

WCM-2015-10-construction-01


Demolition

The deconstruction has commenced on the building that housed the Master’s Touch residents during the long, two-year building phase:

WCM-2015-10-construction-02